2015. májusától szolgáltatásunk hallásvizsgálattal és hallókészülék illesztéssel bővült. Modernizáltuk a műszereinket, több Európai színvonalú vizsgáló berendezést és a profi munkát lehetővé tevő hallókészülék beállító eszközt vásároltunk.

Két világszínvonalú hallókészülék gyártó és forgalmazó céggel állunk kapcsolatban, üzletünkben SIEMENS és OTICON hallókészülékek széles skáláját megtalálhatják.

A hallókészülék egy gyógyászati segédeszköz, mely feladata, hogy pontosan illeszthető legyen a hallássérült fülére kozmetikai és hangátviteli szempontból.

Formai megjelenésüket nézve lehetnek mély hallójárati-, hallójárati-, fülkagyló-, fül mögött viselendő készülékek, valamint szemüvegszárba illeszthető készülékek. Működését nem a forma, hanem a mögötte rejlő apró elektronika határozza meg. A mai modern hallásjavító eszközök eleganciája rendkívül kifinomult tulajdonságokkal párosul. Hallásszituáció-felismerő rendszerük automatikusan azonosítja a hallási környezetet és ennek megfelelően optimalizálja a beállításokat. A kiegészítőkként kapható audiojel-továbbítók, távirányítók, külső mikrofonok és töltők diszkrét szabályozhatóságot és maximális kényelmet biztosítanak. Megfelelő beállítással akár okos telefonját is diszkrét távirányítóvá változtatjuk hallókészüléke számára.

Érdemes a hallásélességét megvizsgáltatnia, amint többször vissza kell kérdeznie, az átlagnál hangosabban kell hallgatnia a TV-t, rádiót.
Ha ismer halláskárosodásban szenvedő személyt, hívja fel figyelmét a megoldás lehetőségére!

Szolgáltatásaink:

  • Komplett hallókészülék vásárlása esetén ingyenes hallásvizsgálatot végzünk.
  • Otthoni hallókészülék próbaviseléssel segítünk a valóban legjobb készülék felelősségteljes kiválasztásában.
  • Pácienseinknek – kellő időt fordítva – megtanítjuk a készülékek használatát, kezelését és tisztítását, minden esetben személyre szabottan.
  • A hallókészülék viselőket személyes gondoskodással követjük nyomon.
  • Készülék használatról ingyenes tanáccsal, eszközök speciális (ultrahangos) tisztításaival, kontroll hallásmérésekkel, készülékek finomabb behangolásával gondoskodunk, hogy ügyfeleink valóban sikeres halláskorrekcióban részesülhessenek.
  • Alkatrész cserét igénylő hallókészülék javíttatását minden esetben az adott készülék márkaszervizében végeztetjük. Kis javításokat helyben lehetőség szerint azonnal elvégezzük.
  • Üzletünkben megvásárolhatóak hallókészüléket illetve fül illesztéket ápoló, tisztító eszközök, elemek, elemmérők, a fül védelmét szolgáló zajvédő és uszodai füldugók.


Cégünk 1992 óta áll a lakosság szolgálatában. Üzletünkben csak szakképzett látszerészek dolgoznak, akik tudásukkal azon vannak, hogy Ön a lehetőségeihez képest a legjobb minőséget kaphassa.

Bodnár András

optikus mester