Megrendelés

A vevő a megrendelését a termékek virtuális kosárba helyezésével állíthatja össze. A termék alatti kosár gombra kattintva lehet feladni a megrendelést, a kosár tartalma sorra klikkelve megtekinthetők a kiválasztott termékek, és itt van lehetőség módosítani vagy törölni a kosár tartalmát.
Ezt követően a megrendelés elküldése melletti ELFOGADOM gombra kattintva lehet eljutni a Megrendelés oldalra, ahol megadható, módosítható a számlázási, szállítási cím, telefonszám, kért szállítási időpont, és lehetőség van egyéb közlemény megadására. Lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, ekkor a szállítási cím minden esetben szerepelni fog a számlán megjegyzésként. Az adatok megadását követően már csak a megrendelés elküldését kell jóváhagyni.
Ezt követően egy felugró oldal jelenik meg, amin a megrendeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók szerepelnek, csak abban az esetben lehet a megrendelést cégünknek elküldeni, ha a feltételeket elolvasás után a vevő elfogadta és jóváhagyta. A megrendelés elküldése után a vevő egy automatikus üzenetet kap, amely azt nyugtázza, hogy a megrendelés eljutott vevőszolgálatunkhoz. Amennyiben szükséges, munkatársunk rövid időn belül e-mail-ben vagy telefonon megkeresi a vevőt.
A megrendelést a Bodnár Optika vevőszolgálata visszaigazolja.

A vásárlástól való elállás joga

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon, írásban, vagy személyesen is.
A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül, ha a termék bontatlan, sértetlen, akkor indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Bodnár Optika az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.
Bodnár Optika kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Szállítás
A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől-péntekig kérhető.
A megrendelt termékek kiszállítását alvállalkozókon keresztül (GLS) vállalja a Bodnár Optika
Az itt szereplő szállítási feltételek csak internetes megrendelés esetén érvényesek. A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról, amely lehet

Házhozszállítás: Budapesten és vidéken (hétfőtől-péntekig 8.00-21.00 óráig) A termékek személyes átvétele: a vevőszolgálaton történik, a nyitva tartás ideje alatt. A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.
A megrendelés módosítására a megrendelés leadása után már nincs lehetőség.
A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.
Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek.

Számlázás, fizetési módok A számlát minden esetben a Bodnár Optika állítja ki, amely tartalmazza a szállítási költséget is, amennyiben Ön rendelt házhoz szállítást. A megrendeléskor a vevő az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • kiszállításkor, az áru átvételekor, készpénzben a szállítónál
  • személyes átvétel esetén, készpénzben a mintaboltban (9400, Sopron, Színház u. 1.)
  • bankkártyával, előre kifizetés


Cégünk 1992 óta áll a lakosság szolgálatában. Üzletünkben csak szakképzett látszerészek dolgoznak, akik tudásukkal azon vannak, hogy Ön a lehetőségeihez képest a legjobb minőséget kaphassa.

Bodnár András

optikus mester